sveSVENSKA   |   polPOLSKI   |   engENGLISH

08-556 063 50     LinkedIN     Twitter

HORIZON 2020: Cinnober utvalt för EU-finansiering av banbrytande bankprojekt

HORIZON 2020: Cinnober utvalt för EU-finansiering av banbrytande bankprojekt

Datum:
fredag, 23 januari 2015

På uppdrag av Cinnober Financial Technology AB har GAEU Consulting skrivit en EU-ansökan till Horisont 2020, SME-instrumentet, Open Disruptive Innovation Scheme, avseende ett banbrytande projekt inom ”client clearing” för internationella banker. EU-kommissionen avser att finansiera projektet. Bidragspotentialen i programmet är hela 2 500 000 euro.

– Vi är mycket nöjda med GAEU Consultings arbete. Tillsammans med GAEUs rådgivare har vi lyckats vinna i hård konkurrens med andra europeiska bolag. Det här är resultatet av en fokuserad samverkan mellan Cinnober och GAEU, kommenterar en nöjd Veronica Augustsson, vd i Cinnober Financial Technology.

Roland Vilhelmsson, vd i GAEU Consulting:

– Fyra kritiska framgångsfaktorer måste vara på plats för att man ska vinna framgång inom SME-instrumentet: Stark marknadspotential, innovationshöjd i produkten, kompetent projektledning och gott samarbetsklimat inom denna och gentemot bidragskonsulten.

Cinnober och dess skickliga medarbetare uppfyller med råge samtliga kriterier. Cinnober Financial Technology AB är en världsledande leverantör av finansiell teknik för främst börser och clearing-institut. Bland på kvalitet, tillförlitlighet och prestanda.

Kontakta oss så berättar vi mer

Dela med andra